Työllistä itsesi yrittäjänä

"Minustako yrittäjä?" Aloita pienestä pienyrittäjänä, ei heti tarvitse hypätä suuruusluokassa kärkeen. Sinun omat ominaisuutesi ja valmiutesi ratkaisevat, miten hyvin siinä onnistut ja miten kannattavana liiketoimintasi jatkuu. Valmistaudu asiaan henkisesti ja suunnittele toimesi huolellisesti, sillä yrityksen perustaminen ei ole mekaanista toimintaa. Apua aloittamiseen saat Mäntsälän Yrityskehitys Oy:stä.

Mäntsälän Yrityskehitys Oy

Mäntsälän Yrityskehitys Oy, MYK, hoitaa yritysasioita Mäntsälässä. MYK:stä saat yritysneuvontaa ja tietoja toimitiloista. MYK välittää myös kunnan myytävät yritystontit. Näppärää yritysrekisteriä kannattaa kokeilla kun etsit mäntsäläläisten yritysten palveluita. Tonttien hintalaskuri kertoo kaikki tontin hankintaan liittyvät kustannukset. Lue myös ajankohtaispalstaa/uutisia.

Mäntsälän Yrityskehitykseen voit ottaa yhteyttä kaikissa yrittämiseen liittyvissä asioissa.

Annamme neuvontaa yrityksen perustamista suunnitteleville ja olemme mukana toiminnassa olevien yritysten kehittämisessä. Meiltä voi ostaa myös osoite- ja postituspalveluja.

Asiantuntijoihimme kannattaa ottaa yhteyttä jo toimitilasuunnittelun alkuhetkistä alkaen. Meillä on näyttöjä isojen sijoittumishankkeiden toteutuksista. Annamme mielellämme myös hyviä pikku vinkkejä Mäntsälästä.

Yhteystiedot ja Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n sivut >>

TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluiden asiantuntijat auttavat yrityksiä, työnantajia ja yrittäjiksi aikovia. Henkilökohtaisesti asiantuntijat tavoittaa Uudenmaan TE-toimiston Helsingin keskustan toimipaikasta (Antinkatu 1, 2. kerros). Muihin toimipaikkoihin (Vantaa, Espoo, Raasepori, Lohja, Järvenpää, Hyvinkää ja Porvoo) voi sopia tapaamisen ajanvarauksella toimipaikan aukioloaikoina, jos yrityspalvelun asiantuntija ei ole paikalla. Uudenmaan TE-toimisto palvelee puhelimitse arkisin numerossa 0295 040 002 (klo 9-16:15). Voit jättää myös yhteydenottopyynnön www.te-palvelut.fi -sivuston kohdassa Oma asiointi.

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluihin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla palvelukohtaisten postilaatikoiden kautta:

Tarvitsetko apua rekrytointiin?

Oletko perustamassa omaa yritystä tai kiinnostunut starttirahasta?

Onko organisaatiossasi käynnistymässä YT-neuvottelut, tai tulossa irtisanomisia tai lomautuksia?

Tarvitsetko tietoa vuorotteluvapaasta?

Oletko kiinnostunut rekrytoimaan työntekijän EU:sta tai ETA-alueelta?

Oletko rekrytoimassa ulkomailta työntekijää, joka tarvitsee työluvan?

Oletko hakemassa TE-toimiston tai ELY-keskuksen myöntämien tukien maksatusta? Ota yhteys:

 

Lisätietoja palveluistamme löydät Uudenmaan TE-toimiston nettisivuilta.